cowboy magic

De Beste Cowboy Magic producten van 2024

De Cowboy Magic verzorgingslijn heeft fantastische producten om jouw Doodle mee te verzorgen. Het is een zeer geliefde verzorgingslijn voor onder andere Doodles. Ken jij dit merk en de verschillende producten al? Wij leggen je in dit artikel uit welke producten zij verkopen. Ook leggen we uit waarvoor het product bedoeld is en hoe je deze het beste kan gebruiken.

Cowboy Magic Verzorgingslijn

De producten van CowBoy Magic worden veelal gebruikt en aangeraden door Doodle trimmers en eigenaren. Het is een verzorgingslijn dat al sinds 1994 op de markt is. Het doel was om de beste verzorgings- en trimproducten te ontwikkelen. Dat is gelukt! De producten van Cowboy Magic bevatten onder andere aloë vera, honing, panthenol (wat een kalmerende werking heeft op je huid) en kruidenextracten. Goed om te weten is dat deze verzorgingslijn ook gebruikt wordt voor andere dieren zoals langharige katten of voor de manen van een paard. Cowboy Magic heeft een zeer uiteenlopend assortiment. Hieronder vind het overzicht van de producten die voor jouw Labradoodle handig zijn!

Cowboy Magic Shampoo

De shampoo van Cowboy Magic is een zeer verzorgende en voedende shampoo met een reinigende werking. Wanneer jouw Doodle vies is en gewassen moet worden is deze shampoo een geweldig product om allereerst je doodle schoon te maken. Omdat de shampoo erg mild is kun je deze ook gebruiken voor doodles met een gevoelige huid. Deze shampoo kun je zowel verdund als onverdund gebruiken. Het doel van de shampoo is allereerst om de vacht van je doodle schoon te maken, de vuiligheid ervan af te wassen en tegelijkertijd om het te voeden.

De shampoo is verkrijgbaar in 3 verschillende hoeveelheden: 60 ml, 473 ml en 946 ml.

Cowboy Magic Conditioner

De conditioner van Cowboy Magic gebruik je nadat je je doodle met shampoo hebt gewassen. Deze conditioner kun je ook verdund en onverdund gebruiken. Deze conditioner masseer je in de vacht van je doodle en spoel je vervolgens grondig uit. De conditioner is er voor bedoeld om de vacht van je Doodle goed door kambaar te maken én te voeden. De conditioner zorgt ervoor dat de vochtbalans in de vacht wordt hersteld, het een extra boost en volume krijgt én ook nog eens gaat glanzen. Het resultaat is dat de vacht ook beter doorkambaar wordt.

Ook deze conditioner is in 3 verschillende hoeveelheden verkrijgbaar: 60 ml, 473 ml en 946 ml.

Cowboy Magic detangler and shine

Dit product is ook een geweldige aanrader voor jouw doodle. Zoals we allemaal weten kan de vacht van een doodle gemakkelijk klitten en zelfs vervilten. Het borstelen van klitten is erg vervelend voor je labradoodle. Dit kan namelijk erg pijnlijk zijn! Deze detangler and shine van Cowboy Magic is een ontzettend fijn product om te gebruiken.

Deze ‘gel’ achtige substantie kun je in droog haar van je doodle smeren om vervolgens rustig de klitten uit de vacht te kammen. Deze detangler and shine heeft als doel om het haar te ontwarren. Je kunt met dit product de meest moeilijke klitten verwijderen uit de vacht. Daarnaast zorgt de gel ervoor dat het haar mooi gaat glanzen en er verzorgd uitziet!

Je kunt dit product kopen in de volgende hoeveelheden: 30 ml, 118 ml, 473 ml en 946 ml.

Cowboy Magic Super bodyshine

Ga je een dagje uit? Doet je doodle mee met een wedstrijd? Of vier je zijn verjaardag? Er zijn vast momenten te vinden waarop je je hond tot in de puntjes verzorgd wilt hebben. De Super Bodyshine is dan een goed product om je doodle mooi te laten glimmen en shinen! Deze spray spuit je over de vacht van je doodle waarna hij heel mooi gaat glimmen. Tegelijkertijd werkt deze spray vuilafstotend waardoor je doodle lang mooi zal blijven. Deze Super Bodyshine van Cowboy Magic is een goede finishing touch dus.

Je kunt deze flesjes aanschaffen in de formaten 120 ml, 473 ml en 943 ml.

Cowboy Magic Greenspot remover

Wanneer jouw doodle slechts een vlekje in zijn vacht heeft opgelopen is het natuurlijk ‘zonde’ om hem helemaal te gaan wassen. Zeker wanneer je die ochtend al druk in de weer bent geweest. Een handige oplossing is de Greenspot remover van Cowboy Magic. Dit is een handige spray waarmee je een vlek gemakkelijk verwijderd uit de vacht. Dit is een product dat veelal wordt gebruikt wanneer doodles mee doen aan wedstrijden.

Ook deze spray is verkrijgbaar in de formaten 120 ml, 473 ml en 943 ml.

Cowboy Magic Shine in yellow out

Het laatste product in deze verzorgingslijn is een behoorlijke specialistisch product. Deze spray zorgt ervoor dat gelige vlekken uit de vacht van je doodle verdwijnen. Daarnaast zorgt het ervoor dat doffe plekken in de vacht weer helemaal gaan glimmen!

Dit product is verkrijgbaar in de formaten 60 ml, 473 ml en 943 ml.

Cowboy Magic Cadeauset

Als laatst is er ook een hartstikke leuke cadeauset verkrijgbaar. Deze set is leuk om te geven én leuk om te krijgen. Daarnaast zou je op deze manier ook alle producten van de verzorgingslijn kunnen uittesten.

De producten in deze cadeauset zijn:

  • 60 ml shampoo
  • 60 ml conditioner
  • 30 ml detangler and shine
  • 100 ml greenspot remover
  • 60 ml shine in yellow out

Cowboy Magic geschenkset

28,50  Op voorraad
Bol.com
as of 14 mei 2024 00:28

Wat is Cowboy Magic?

Cowboy Magic is een hoogstaande verzorgingslijn voor dieren waaronder Doodles, paarden en langharige katten. Cowboy Magic maakt shampoos, crème spoelingen en ontwarrende sprays. Het prettige aan deze producten is dat ze gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn niet alleen verzorgend maar ook nog eens heel erg voedend voor de vacht én huid van je dierenvriend.

Waarom Cowboy Magic producten kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een goede verzorgingslijn waar geen schadelijke stoffen in verwerkt zijn, om jouw Doodle goed te verzorgen, dan ben je bij Cowboy Magic aan het goede adres. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De zorg voor de vacht en huid staan bij deze producten bovenaan. Daarbij is Cowboy Magic al een hele lange tijd zeer populair. De producten hebben zich bewezen.

Tot zo ver al deze informatie over de verzorgingslijn van Cowboy Magic. Deze lijn is een hele goede keuze voor de verzorging van jouw doodle. Daarbij is het een zeer uitgebreide verzorgingslijn met diverse handige en goede producten. Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je weten welke verzorgingslijnen nog meer geschikt zijn voor je Doodle? Lees dan dit artikel!

#Delenislief:

Inhoudsopgave

Berichten die je ook móet lezen!