Jean Peau

De beste Jean Peau producten van 2024

De Jean Peau verzorgingslijn is wat jij zoekt wanneer je het beste van het beste wilt voor jouw Doodle! Zoals het bedrijf het zelf benoemt: Jean Peau is hét verzorgingsproduct wanneer ‘vachtverzorging meer moet zijn dan wassen alleen!’.

Jean Peau heeft een zeer uitgebreide verzorgingslijn met diverse producten waaronder ook producten speciaal ontworpen voor de doodle vacht. Zoals we weten vraagt de Doodle vacht de nodige verzorging, dus hoe tof is het dat er een verzorgingslijn specifiek voor Doodles is? De producten van Jean Peau zijn allemaal gemaakt van kruidige extracten en hebben een zuurgraad die zo gemaakt is dat de vacht en huid niet beschadigd wordt maar zelfs verbeterd wordt! Door het gebruik van deze verzorgingslijn ga je daardoor ook vacht en/of huid problemen tegen. De producten van Jean Peau zijn hoogwaardig en hebben een goede kwaliteit. Hierdoor zijn deze producten niet het goedkoopste. Voor de prijs die je betaald krijg er er wel een heel goed, lekker ruikend én verzorgend product voor terug waar je jouw doodle goed mee kan verzorgen.

Hieronder vind je alle Jean Peau producten die geschikt zijn voor doodles met uitleg voor welk doel je deze kunt gebruiken. In dit artikel ga ik alleen op de producten in die voor iedere doodle eigenaar handig zijn. Daarnaast zijn er ook allerlei producten ontworpen voor wanneer jouw doodle mee doet aan wedstrijden. Dit zijn zeer specifieke producten die we hier niet zullen behandelen.

Jean Peau Doodle shampoo

Allereest het basis product dat iedere doodle eigenaar in huis zou moeten hebben; Shampoo. Shampoo gebruik je natuurlijk om je doodle mee schoon te maken. Je doodle zal regelmatig vies worden van het rennen door de regen en de modder, het graven in het zand of het zwemmen in het water. De shampoo van Jean Peau kun je gebruiken om je doodle heerlijk schoon te maken. Tegelijkertijd is deze shampoo erg voedend. Deze shampoo bevat namelijk ook speciale ‘blanke olie’ die erg voedend is en er tegelijkertijd voor zorgt dat de vacht beter doorkambaar wordt.

Deze doodle shampoo is verkrijgbaar in de hoeveelheden: 200 ml, 1 liter en 5 liter. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij BOL en PetsPlace.

Jean Peau Doodle creme

Naast de shampoo is het aan te raden om een heerlijke conditioner te gebruiken. Een conditioner gebruik je nadat je de shampoo goed hebt uitgewassen. Vervolgens masseer je de conditioner goed in de vacht van je Doodle en laat je deze even intrekken. Na een minuutje spoel je de conditioner vervolgens uit. Tevens is het mogelijk deze conditioner in de vacht te laten trekken zónder deze uit te spoelen. De crème is namelijk zeer verzorgend en wanneer jouw Doodle last heeft van haarbreuk zou dit een oplossing kunnen zijn.

Deze Doodle crème van Jean Peau bevat de zelfde ingrediënten als de shampoo en heeft een aanvullende werking. Het zorgt voor éxtra voeding, gladheid en glans.

Ook deze crème is verkrijgbaar in verschillende maten: 200 ml, 1 liter en 5 liter. Bij Bol is deze enkel in 200 ml en 5 liter verkrijgbaar. Bij PetsPlace slechts in de 1 liter en 5 liter variant.

Jean Peau tangle repair

Ben jij op zoek naar een spray die helpt om ernstige klitten uit de vacht van je Doodle te verwijderen. We kennen het allemaal wel; je doodle is natgeregend, heeft lopen rollen in het gras en heeft vervelende klitten opgelopen die er moeilijk uit gaan. Om deze klitten te verwijderen heeft Jean Peau een geschikte spray ontwikkeld. Deze spray spuit je op de klit in de vacht en laat je vervolgens even inwerken. Vervolgens kun je de klit voorzichtig uitborstelen. Deze spray werkt namelijk ontwarrend. Tegelijkertijd is deze spray ook voedend en verzorgend waardoor je het ook als ‘lotion’ kan gebruiken. Daarbij; de geur van de Jean Peau Tangle repair is heerlijk! Dus ook dat is een goede reden om deze spray aan te schaffen.

Dze spray is in het formaat van 200 ml, 1 liter en 5 liter verkrijgbaar. Echter bij Bol is alleen de 200 ml variant beschikbaar.

Jeanpeau tangle repair - 200 ml

★★★★★
23,99  Op voorraad
Bol.com
as of 16 mei 2024 00:43

Jean Peau verzorgingslotion

Je kent het wel; je Doodle heeft een ‘naar geurtje’ of de vacht van je Doodle ziet er niet zo goed uit, maar je hebt nu niet direct tijd om je Doodle helemaal te wassen. Je kunt daarom als oplossing gebruik maken van de verzorgingslotion. Deze lotion spuit je in de vacht van je Doodle en zorgt ervoor dat de vacht weer in optimale staat komt. Daarbij helpt het ook bij het doorkammen van de vacht én zorgt het ervoor dat nare geurtjes onopgemerkt blijven.

Deze lotion is verkrijgbaar in een flesje van 200 ml, 1 liter en 5 liter. Bij

Jean Peau shampoo voor puppies

Is jouw doodle nog een pup? Dan zijn er ook geschikte producten voor de puppy vacht en huid die natuurlijk nog veel kwetsbaarder is. Deze shampoo mag al gebruikt worden vanaf het moment dat de pup 5 dagen oud is. Deze versterkt de vetlaag op de huid van de pup, heeft een frisse geur en is natuurlijk PH neutraal. Andere producten dan de shampoo zijn er niet, en dat is in principe ook niet nodig. Wanneer je doodle volwassen is kun je alle andere producen gaan gebruiken!

Deze shampoo is slechts te koop in een verpakking van 200 ml bij Bol. En in de 1 Liter en 5 Liter variant bij PetsPlace.

JeanPeau shampoo voor pups

27,51  Uitverkocht
Bol.com
as of 16 mei 2024 00:43

Tot zo ver deze informatie over de verzorgingslijn van Jean Peau. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen met deze producten en wensen je veel verzorgingsplezier!

Wil je meer leren over hoe je de vacht van je Labradoodle goed kan verzorgen? Lees dan dit artikel.

#Delenislief:

Inhoudsopgave

Berichten die je ook móet lezen!