Labradoodle speelgoed

Leukste speelgoed voor jouw Labradoodle

Hondenspeelgoed ondersteunt jouw labradoodle bij zijn ontwikkeling, het stimuleert zijn speelgedrag, helpt bij het kwijtraken van energie én kan goed zijn voor zijn tanden. Daarom is het aan te raden goed en verschillende soorten hondenspeeltjes in huis te halen. Hieronder hebben wij een top 3 gemaakt van speelgoed die niet kan ontbreken voor jouw hond met een uitleg waarom dit specifieke speelgoed goed is voor jouw Labradoodle.

1. Intelligentie speelgoed

Voor de ontwikkeling van jouw hond is het goed om hem intelligentie speelgoed aan te bieden. Dit is speelgoed waardoor de hond spelenderwijs iets nieuws ontdekt. Het stimuleert het brein van je hond. De meeste intelligentie spellen hebben een beloningselement. Mocht jou hond een moeilijke eter zijn, dan zijn dit hele handige spelletjes om jouw hond te laten eten.

  1. Bellobox Snuffelmat – Een snuffelmat is een matje met lange haren waarin je brokjes of snoepjes kunt verstoppen. Je hond moet de hele mat door snuffelen om de verstopte lekkernijen te vinden.
  2. Trixie Dog Activity Turn Around – Dit speelgoed bestaat uit een rekje met 3 buisjes waar jij eten voor je hond in stopt. Door de buisjes op zijn kop te kantelen valt het eten uit het buisje. Het zal even duren voor je hond dit ontdekt heeft!
  3. Honden Puzzel van Pets Fortune – Ja je leest het goed! Een puzzel voor jouw hond. Dit leuke speelgoed is gemaakt in de vorm van een hondenpoot. Onder de verschillende vakjes kun je eten verstoppen. Jouw hond moet uitpuzzelen hoe hij hierbij kan komen. Dit werkt door de knopjes opzij te schuiven! Een slimme hond als hem dit lukt.

Naast deze voorbeelden zijn er nog een hele boel andere toffe intelligentie spelletjes. Je vindt de top 5 leukste intelligentie speelgoed hier!

2. Kauwspeelgoed

Kauwen is goed voor de ontwikkeling van de tanden van een hond én om de tanden gezond te houden. Kauwspeelgoed is er in allerlei soorten en maten. Dit kan zijn een ‘echt’ bot, maar ook van speciaal, niet kapot te bijten kunststof. Een goed (speel)bot kan jouw hond een behoorlijke tijd zoet houden! Hieronder onze favoriete kauwspeelgoedjes.

  1. Corn dog Tooth brush – Deze ‘maiskolf’ is een ideaal speeltje, speciaal ontworpen voor de reiniging van de tanden van jouw hond! Zoals de naam al zegt: Het werkt als een tandenborstel. Je kunt zelfs hondentandpasta in de gleuven van dit speelgoed toevoegen voor een optimaal resultaat.
  2. Nylabone Harde Bijters kluif Ham – Dit is een klassiek bot, gemaakt van hoogwaardig nylon. Ze zijn het ideale speelgoed om jouw hond een manier te geven om zijn ‘kauwdrift’ kwijt te kunnen. Deze botten zijn er voor honden klein en groot. Ze hebben een lekkere ham smaak waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor je hond.
  3. Kauwbot Stuurwiel Extra sterk Melk geur – Dit kauwbot in de vorm van een stuurwiel hoort ook zeker thuis in de lijst van goed kauwspeelgoed. Dit speelgoed maakt piepgeluidjes wanneer je hond er in bijt én ruikt naar melk. Daar blijft jouw viervoeter zeker niet vanaf.

Wil je meer informatie over goede tandverzorgende bijtspeeltjes, check dan deze top 5 beste tandenborstels.

3. Bal speelgoed

Misschien wel de meest klassieke speelgoed voor een hond: Een bal! Een bal is een fantastische manier om jouw hond te helpen om zijn energie kwijt te kunnen, zijn conditie te trainen en om commando’s te leren opvolgen. Er zijn verschillende accessoires die het spel nog leuker en ook makkelijker maken voor jou!

  1. Wicked ball 2.0 extra sterk – Deze automatisch rollende bal is natuurlijk ideaal voor thuis! Wanneer jij druk in de weer bent en even geen tijd heeft om te spelen zorgt deze bal er toch voor dat jouw hond lekker bezig is! Een hele handige manier om jouw hond te helpen om te spelen!
  2. ElegaPet Automatische Ballenwerper – Heb jij een tuin? En houdt jouw hond van een balletje ophalen? Maar heb jij niet de tijd om die steeds te gooien? Deze automatische ballenwerper is dan jouw uitkomst! Je leert jouw hond om een balletje in de ballenwerper te plaatsen, en deze gooit het balletje vervolgens tot wel 12 meter weg! Fantastisch toch?
  3. Relaxdays ballenwerper – Wanneer je in het park bent en een bal gooit is het best vermoeiend om dit vanuit jouw hand te doen. Het is intensief om de bal ver te gooien! Deze ballenwerper helpt jou erbij. Het is een stok waarmee je de bal een enorme zwieper kan geven waarna je labradoodle een behoorlijk eind moet rennen om de bal weer terug te vinden. Ideaal!

Zo hebben we jouw vast en zeker verder geholpen met het vinden van het juiste en leukste speelgoed voor jouw labradoodle. Veel speelplezier samen! Heb jij nog leuke speeltips? Laat het ons vooral weten! We horen het graag.

Wat is het lievelings speelgoed van jouw labradoodle? We zijn erg benieuwd! Laat het ons weten in de reacties hieronder.

#Delenislief:

Inhoudsopgave

Berichten die je ook móet lezen!